fbpx

Terugblik Event

Dag van de Bevlogenheid 2020 brengt energie in de huiskamer

Al weken leefden we ernaar toe: De Dag van de Bevlogenheid, als hoogtepunt in de Bevlogenheidsboost-campagne die van 1 september tot 31 december BV Nederland meer bevlogen maakt.

Pauline de Wilde, het gezicht van de campagne én talkshowhost van de middag, straalde van top tot teen uit dat dit onderwerp haar past als een jas. Ook de experts die gedurende het up-tempo programma aanschoven, bruisten van de bevlogenheid. Niet als ‘blij-eikelige stuiterballen’, zoals managementcoach en enter-trainer Jan van Setten het treffend omschreef, maar als gedreven professionals met hart voor de zaak.

Want bevlogenheid betekent niet dat je overloopt van energie of alleen nog maar über positief bent. Het is een enthousiaste state of mind waarin je helder voor ogen hebt binnen welk tijdsbestek je welke werkzaamheden doet voor welk motiverend doel. Dat betekent dat je moet dromen (Allard Droste), jobcraften (Arnold Bakker), even stilstaan (Joost Rigter), opruimen (Margriet Spijksma) en je moet aanpassen aan de situatie (Karin van der Gragt), wil je in deze onrustige tijd bevlogen zijn of blijven.

Alle zintuigen geprikkeld

Gelukkig gaf de live poll aan dat de meeste online gasten op dat moment heel bevlogen waren. Anders zorgden poëet Tim Lenders, singer-songwriter Laura van Kaam en vitaliteit boosters Jochem en Juliette van Energy Up wel voor de nodige inspiratie, ‘gevoelige snaar’ en beweging.

De gasten netwerkten nog even in de chat of bestudeerden hun ingevulde bevlogenheidscanvas. Dansend sloten we deze eerste online editie van de Dag van de Bevlogenheid af. Een event dat zeker voor herhaling vatbaar is… ben jij er volgend jaar (weer) bij?

Benieuwd hoe het programma eruit zag en wie de sprekers waren?