fbpx

Alles over Bevlogenheid Over

Ronald: “Zeg Paul, wij willen bevlogenheid stimuleren, is deelname aan de Week van de Werkstress dan iets voor ons?” Paul: “Interessant idee, maar ik vind stress zo negatief, waarom organiseren we niet zelf een Week van de Bevlogenheid?” Een wild idee in 2016 en drie jaar later organiseren we alweer voor de derde keer de Week van de Bevlogenheid in het AFAS-theater in Leusden. Dit jaar binnen drie weken uitverkocht. Allemaal in het teken van het hogere doel: “In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!”. 

Samen met onze groeiende groep ambassadeurs AFAS Software, Effectory, Nationale Nederlanden, Bas Kodden, See Me Coaching, Yokogawa, That’sLease, Fit-20, Van Breda Risk& Benefits, InShared, Indutrade, de Clipjesfabriek en vele anderen bouwen we aan meer bevlogenheid in Nederland!

Berd: “zeg Ronald en Paul, prachtig zo’n week, maar we werken 52 weken per jaar aan meer bevlogenheid in Nederland, laten we een platform bouwen waarin iedereen 24/7 kennis en inspiratie kan ophalen en delen”. Dat was de start van een proces waarin we in twee maanden Allesoverbevlogenheid.nl samen met Online Bazen hebben neergezet. In mei 2019 zijn we live gegaan.

Wat kun je allemaal verwachten? Veel inspirerende interviews met bevlogen mensen, leuke video’s over bevlogenheid, tips & tricks om jezelf en je werknemers meer bevlogen te maken, interessante blog posts en nog veel meer. 

Help jij mee ons doel te bereiken? Wil jij graag iets betekenen en bijdragen aan onze community? Door jouw verhaal en kennis te delen kun je andere mensen inspireren en jezelf in de spotlights zetten. Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mail naar info@allesoverbevlogenheid.nl en wie weet komt jouw bijdrage op het platform. 

Samen met ons geloof in het doel en jullie input hopen we een mooie community te vormen rondom Alles over Bevlogenheid!

Met bevlogen groet,

Ronald Warmerdam, Paul van Heeringen en Berd Warmelts

Managing Partners van IMPACT on the Job en initiatiefnemers van de Week van de Bevlogenheid en Allesoverbevlogenheid.nl.

artikelen BEVLOGEN BLOGS

https://allesoverbevlogenheid.nl/author/berd-warmelts/

Hoe zorg je voor meer betrokkenheid op de werkvloer?

Betrokken medewerkers zijn cruciaal voor het functioneren van je organisatie. Maar hoe zorg je nou voor meer betrokkenheid op de

https://allesoverbevlogenheid.nl/author/berd-warmelts/

4 tips voor meer bevlogenheid door slim gebruik van ICT

We leven in een tijd waarin technologie onze beste vriend is. De technologie ontwikkelt zich in een rap tempo en

https://allesoverbevlogenheid.nl/author/chelsea/

Column: Passie, plezier en doorzettingsvermogen

Passie, plezier en doorzettingsvermogen. Zelfs op de meest bewogen dagen voel ik mijzelf als ondernemer als een vis in het

https://allesoverbevlogenheid.nl/author/berd-warmelts/

Bevlogen HELDen in de sport

Helden zijn van alle tijden. Vandaag de dag kun je sporters zien als de moderne helden. Mensen houden van helden

Alles over bevlogenheid Waar en hoe vindt u ons

 

Alles over Bevlogenheid

IJsselmeerweg 100 H, 1411 DL Naarden


Mail: info@allesoverbevlogenheid.nl
Tel: 085-1300540

Trots op Onze Ambassadeurs

Toon alle opties
Verberg