Workshop: Bevlogenheid (UITVERKOCHT)

Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken en voelen zich energiek, vitaal en trots. Daarmee draagt bevlogenheid bij aan onze psychische en lichamelijke gezondheid, de duurzame inzetbaarheid en zorgt het voor lagere zorgkosten door o.a. preventie van burn-out, bore-out en andere stress-gerelateerde klachten. Net zo belangrijk is dat bevlogenheid mensen productiever en innovatiever maakt. Meer bevlogenheid heeft dus een grote positieve maatschappelijke en economische impact. Helaas is minder dan 40% van de Nederlandse werknemers bevlogen. We halen er dus niet uit wat erin zit. Wij geloven dat dit beter kan!

Je werkt keihard maar toch heb je het idee dat je op deze manier je doelen niet bereikt. Je hebt niet helemaal meer scherp wat belangrijk voor je is, je vraagt je af of je wel met de juiste dingen bezig bent en je laat je vaak afleiden door de waan van de dag. Dit kost je veel energie. Aan jou de keuze: Je kunt het zo laten, of je gaat er wat aan doen!

Inhoud: Je leert wat de drie belangrijkste rituelen zijn van succesvol presterende professionals en hoe je deze voor jezelf kunt inzetten. Je maakt een start met het aanscherpen van je belangrijkste doelen en de dagelijkse rituelen die je nodig hebt om succesvol te zijn. 

Na het volgen van deze workshop weet je wat je moet doen om iedere dag gemotiveerd en energiek aan de slag te gaan, om je tijd goed te gebruiken en je belangrijkste doelen te halen.

Paul van Heeringen. 

Paul van Heeringen is als veelgevraagd spreker en als workshopbegeleider dagelijks bezig met de vraag: Wat is er nodig om teams bevlogen te laten presteren? Wat hem drijft is dat 70% van de teams en hun leidinggevenden veel, relatief eenvoudig te realiseren, potentieel laten liggen. Met een hoger doel, focus op wat echt belangrijk is en de basis voor goede samenwerking op orde maak je al verrassend grote stappen. ‘We halen als BV Nederland niet het beste uit onze teams en de teamleden, vaak met onnodig gedoe en tegenvallende resultaten als gevolg.’ 

Paul is naast managing partner van IMPACT on the Job, spreker, team- en executivecoach tevens de bedenker van de Week van de Bevlogenheid en één van de drijvende krachten achter het online-platform AllesoverBevlogenheid.nl.

€345 per persoon. Voor groepen groter dan 8 personen neem je contact op met info@impactonthejob.nl.

Deze workshop heeft minimaal 5 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Organisator IMPACT on the Job behoudt zich het recht de workshop te annuleren indien er minder dan 5 personen inschrijven. 

Workshop Info

Datum: 15 Juli 2019
Tijd: 12:00 – 16:00 (inlooplunch vanaf 12:00)

Prijs: €345

Locatie:
ijsselmeerweg 100-H, 1411 DL, Naarden

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden
Deze training wordt aangeboden door
Andere Events / Trainingen