fbpx
00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Impressie 2019:

Topteams hebben het ultieme concurrentievoordeel in iedere branche. Teams die gedreven samenwerken vanuit persoonlijke kracht komen het verst. Ze zijn echter zeldzaam en dat geeft jouw team de mogelijkheid de voorsprong te nemen. Helemaal omdat het in de basis relatief eenvoudig is een topteam te bouwen: topteams delen 10 routines, die met elkaar de kans op succes onvermijdelijk maken, blijkt uit onderzoek.

Samen met onze partners van de Week van de Bevlogenheid hebben we een heldere ambitie: In 2025 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!  En daarom organiseren we voor het 4e jaar met veel plezier het Week van de Bevlogenheid event. Thema dit jaar: Bevlogen topteams, hoe bouw en hou je ze?

Maak jouw plan van aanpak voor jouw topteam tijdens het event

De 10 succesroutines vormen de basis van het motiverende programma tijdens het event ‘De week van de Bevlogenheid 2020’. Jij gaat naar huis met je eigen TopTeamCanvas, een canvas met jouw eigen plan van aanpak, waarmee jij direct aan de slag kunt om jouw topteam te ontwikkelen. En dat in slechts een paar uren tijd!

De 10 succesroutines worden je bijgebracht door diverse sprekers en mentoren. Zij laten je ervaren hoe het is om met elke stap bezig te zijn. En hoe de routines elkaar beïnvloeden.

De dag is bovendien doorspekt met inspirerende voorbeelden en verhalen uit de ondernemerswereld en de topsport, het delen van ervaringen en onderlinge kruisbestuiving. Kortom, een bevlogen programma, waarin je vanaf de ontvangst tot en met de borrel op een leuke, toegankelijke manier concreet werkt aan nog meer team spirit en performance in jouw team.

Jouw bevlogen team begint al vóór het event

Dit event is voor jou. En een plan van aanpak begint en eindigt op de werkvloer. Daarom triggeren we je in de aanloop naar het event om na te denken over jouw team via verschillende tools en kanalen op diverse momenten. Jij kiest jouw voorbereiding.

Save the date

Altijd al gedroomd van een bevlogen topteam maar nooit de juiste middelen gekregen om dit te realiseren? Op het Week van de Bevlogenheid-event ontvang je die middelen. Tijdens een programma vol met inspiratie, interactie en bevlogenheid begint de bouw van jouw topteam.

Jouw topteam, hoe klinkt dat?

‘In 2025 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!’

Event Info Waar en hoe vindt u ons

AFAS Da Vinci Theater in Leusden

Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden

De ticketsale is nog niet van start gegaan. 

Trots op Onze Ambassadeurs