fbpx

Wat kost deelname aan

De Dag van de bevlogenheid

Als individuele deelnemer kun je deelnemen aan één van onze kleinschalige live events en de full experience meemaken. Indien je op 4 november niet de tijd hebt voor een heel event, dan kan je ook mee kijken én mee doen via onze live stream.

Prijzen
– Full live-experience € 349,- exclusief BTW
– Online experience € 89,- exclusief BTW

Wil je met meerdere collega’s komen, dan zijn onderstaande pakketten wellicht voor jullie interessant!
– Een pakket met 5 kaarten à € 279,- per kaart
– Een pakket met 10 kaarten à € 279 per kaart

Exclusief voor jouw organisatie!
Als jouw organisatie 10 kaarten afneemt dan hebben wij een exclusief aanbod voor jullie! Inbegrepen in dit pakket zit namelijk de Effectory-bevlogenheidscan. Deze voeren we voorafgaand aan het event uit,  zo meet je en weet je hoe het met de bevlogenheid in jouw organisatie staat. De uitkomsten van jullie scan nemen wij mee in de inhoudelijke sessie. Daarmee zorgen we ervoor dat de sessie echt op maat voor jouw organisatie is en dat jouw team direct handvatten krijgt om de volgende dag mee aan de slag te gaan.

BEVLOGenheidsboost

op locatie

Naast het deelnemen aan het event kan je ook zelf een eigen Dag van de Bevlogenheid @ Jullie organisatie organiseren op jullie eigen kantoor. Waarbij wij zorgen voor de praktische zaken, de experience en de content. Zodat na deze dag bevlogenheid nog meer leeft binnen jullie organisatie en dé kickstart zal zijn voor topprestaties!  Mocht je hierin interesse hebben download dan de brochure. 

KAARTVERKOOP

Momenteel zijn we nog druk bezig met de line up van het programma en is de kaartverkoop nog niet gestart, naar verwachting zal dit half september zijn. Uiteraard mag je weer een top line-up verwachten met prikkelende sprekers uit de topsport, wetenschap en ondernemerswereld. Mocht je willen dat we je hiervan op de hoogte houden, laat dit dan weten via onderstaande button.