fbpx

Voor wie is het?

Dag van de bevlogenheid 2020

De Dag van de Bevlogenheid is ontwikkeld voor leidinggevenden en HR-professionals. 

Je kunt deelnemen aan 1 van onze kleinschalige live events. Deze events gaan wij op 2 of 3 plekken in Nederland organiseren, de locaties zijn nog niet bepaald, maar uiteraard centraal gelegen.

Daarnaast hebben wij verschillende zakelijke pakketten ontwikkeld waarmee je met 5 of 10 collega’s tegelijkertijd kan deelnemen aan het event. Tip: Ervaring uit vorige jaren leert dat indien je met 2 of meerdere collega’s komt dat deelname aan dit event echt kan zorgen voor een ideale kickstart van bevlogenheid binnen je eigen organisatie. 

Ook is het mogelijk is om je eigen Dag van de Bevlogenheid @ Jouw Organisatie te organiseren op jullie eigen kantoor. Meer informatie hierover is te vinden in onze brochure.

EXCLUSIEF VOOR JOUW ORGANISATIE!

Als jouw organisatie een eigen Dag van de Bevlogenheid-event organiseert, dan hebben wij een exclusief aanbod voor jullie! Inbegrepen in het pakket zit namelijk de Effectory-bevlogenheidscan. Deze voeren we voorafgaand aan het event uit, zo meet je en weet je hoe het met de bevlogenheid in jouw organisatie staat.

De uitkomsten van jullie scan nemen wij mee in de inhoudelijke sessie. Daarmee zorgen we ervoor dat de sessie echt op maat voor jouw organisatie is en dat jouw team direct handvatten krijgt om de volgende dag mee aan de slag te gaan.