fbpx

Thema 7

vitaliteit

Ben je klaar voor het volgende thema dat bijdraagt aan bevlogenheid? We zijn aangekomen bij thema 7.

In dit thema gaan we het hebben over ‘Vitaliteit: work hard, play hard, rest hard’. Een gezonde geest in een gezond lichaam is cruciaal als je topprestaties wilt leveren. Hoe zorg je nu voor de juiste leefstijlaanpassingen om fysiek vitaal en mentaal weerbaar te zijn? Wij hebben een hoop inspirerende content rondom dit onderwerp. Lees en luister!

Podcasts

Blogs

shutterstock_1211027242

HARD WERKEN HOUD JE ALLEEN VOL IN EEN POSITIEVE SFEER - guido heezen

Veel organisaties maken zich momenteel zorgen over het hoge burn-out risico. Wat kunnen ze doen om medewerkers te beschermen? Guido Heezen deelt de top 5 redenen van een burn-out.

shutterstock_393539698

HELP IK BEN TE BEVLOGEN! - klaas koster

Vitaliteit is een belangrijke voorwaarde voor een bevlogen leven. Maar ook te bevlogen kunt zijn en dat het dan ten koste gaat van je vitaliteit? Klaas gaat hier dieper op in!

VITALITEIT ALS BASIS VOOR SUCCESVOL (NET)WERKEN - nathal van rijn

Als werkgever staat vitaliteit van medewerkers hoog in het vaandel. Maar hoe doe je dat, medewerkers vitaal laten zijn? Nathal geeft een mooi voorbeeld uit de praktijk.

_DSC4280

IEDERE DAG FEEST: 5 THUISWERK #HACKS - julia eisele

Thuiswerken heeft impact op je gelukgevoel, energieniveau en vitaliteit. Julia Eisele, werkplekadviseur en expert op het gebied van vitaliteit deelt haar Thuiswerk #Hacks

bsn,business school nederland,business school netherlands

SENIOR-WERK-VITALITEIT - paul turken

“Werk is voor mij behoud van vitaliteit. En door die vitaliteit kan ik bijdragen leveren. En die waardering verlengt mijn levensverwachting. Wat een cirkel.” Lees het hele verhaal van Paul!

shutterstock_556761031

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF - TATIANA VAN RIJSWIJK

Wij geloven dat de mens weer mens mag zijn. Ons doel is dat ieder mens binnen al z’n contexten de beste versie van zichzelf is. Tatiana neemt je mee in de gedachte van Innervida.

Vlog

De partners van

Alles over bevlogenheid