fbpx

Thema 6

Focus en ritme

Bevlogenheid maakt mensen productiever en innovatiever. Maar hoe blijf je gefocust? En welk ritme past daar bij? Thema 6 gaat over ‘Focus & Ritme’. In inspirerende podcasts en blogs delen we valkuilen én praktische tips en tricks om je to do list wél af te krijgen.

Wat heeft de aandachtsspanne van een goudvis met een bevlogen team te maken? Pauline de Wilde legt het uit in haar korte video. Kijk je mee?

Podcasts

Blogs

shutterstock_375490330

Investeren in focus en ritme levert op - Marjolein theunissen

Josine Verbeek, operationeel directeur bij D&B Eventmarketing legt uit waarom focus en ritme zo belangrijk zijn en geeft tips hoe je deze ‘oerwaarden’ kunt aanbrengen binnen je team.

shutterstock_1687191403

Af en toe vaag voor je uitstaren is zo gek nog niet - Guido heezen

De concentratie van een medewerker wordt per dag zo’n tweehonderd keer verstoord door mails, app-berichtjes, en telefoontjes. Guido Heezen vertelt hoe je focus houdt.

20-09-2020 NK PARA TRIATHLON: SITTARD
Foto: Mathilde Dusol

Hoe focus en ritme zorgen voor betere prestaties - Sander koomen

Paralympisch-atleet Sander Koomen deelt in deze blog een aantal van zijn ervaringen. Over de drang om te presteren en jezelf willen bewijzen, tot het uiterste willen gaan. 

_DSC4280

kikker voor ontbijt - Julia Eisele

Het einde van de werkdag komt snel dichterbij, wat is er met de klok gebeurd? Jouw belangrijkste taak is nog steeds niet af. Klinkt bekend? Julia Eisele deelt tips om focus te houden tijdens het thuiswerken.

De partners van

Alles over bevlogenheid