fbpx

Thema 4

Verbondenheid met het team

Is er in jouw organisatie sprake van écht contact? En hoe zit het met de verbondenheid binnen je team? Zijn je medewerkers tevreden of bevlogen? In het vierde thema van de Bevlogenheidsboost 2020 kijken we naar de meerwaarde van verbondenheid met je team.

Op deze pagina delen we in blogs en andere pakkende content wat verbondenheid met het team inhoudt, hoe je dit creëert en levend houdt.

Podcast

Blogs

teamspirit geeft vleugels - guido heezen

Als je als team samen meer bereikt dan de som van prestaties van individuele teamleden, dan geeft dat een adrenalinekick. Energieke teams geven bovendien de hele organisatie een boost.

Groots denken en gewoon doen - monique ravenstijn

Monique Ravenstijn is de bevlogen én nuchtere onderneemster met twee Jumbo Supermarkten in Noord-Holland.  Groot denken en gewoon doen. Dat is Monique in een paar woorden.

Vertrouwen in teams en emotionele bankrekening - martijn vroemen

Stel dat er tussen mensen – in een groep, met vrienden of collega’s – een soort emotionele bankrekening bestond. Dan is die relatie gezond en prettig als het saldo op die rekening positief is.

verbondenheid met het team - irene heikens

12 maart kwam het bericht binnen over de persconferentie van onze premier, die vanaf dat moment onze wereld veranderde. Direct hadden we een crisisoverleg.

Column

Corona moehied - danielle braun

Corona moeheid. Oorzaken te over. Online werken, wat echt veel vraagt van ons brein. Kids in thuisonderwijs, een forse aanslag op gemoed van ouders. Ben jij ook corona-moe?

Vlog

De partners van

Alles over bevlogenheid