fbpx

Thema 1

Verbondenheid met hoger doel

Wat hebben jij, je collega’s of je werknemers nodig om bevlogen naar hun werk te gaan? Of relevanter nog: bevlogen te blijven nu jullie misschien wel thuis moeten werken? Purpose is een van de tien antwoorden op die vraag. 

Op deze pagina delen we in blogs en een pakkende podcast wat purpose inhoudt, hoe je dit formuleert en levend houdt en een aantal goede voorbeelden van purpose-driven organisaties. 

Podcast

Blogs

Purpose geeft je werk waarde -
guido heezen

Als medewerkers purpose ervaren in hun werk, hebben ze het gevoel dat ze bijdragen aan een betere wereld. Dat zorgt voor een hogere bevlogenheid.

CEE6CF6F-3A90-428F-90D3-F2A0676628E3

ondernemer aan het woord -
marien groenendijk

We delen we graag inspirerende verhalen van bevlogen ondernemers. Marien Groenendijk, eigenaar van het familiebedrijf ‘Groenendijk Bedrijfskleding’, trapt af.

Judith

Je purpose leven = jezelf laten zien -
Judith manshanden

Purpose is de laatste tijd een beetje een ‘buzz woord’ geworden. Leiders, medewerkers en teams moeten vaker op zoek naar hun purpose. Wat wordt hiermee bedoeld?

Cristel op de bank

Bevlogen door betekenis -
CRISTEL zwart

In deze blog delen we graag het inspirerende verhaal van de bevlogen ondernemer Cristel Zwart, co-founder van creatief bureau Random Creatives. 

De partners van

Alles over bevlogenheid