fbpx

Alles over Bevlogenheid Over ons

Ronald: “Zeg Paul, wij willen bevlogenheid stimuleren, is deelname aan de Week van de Werkstress dan iets voor ons?” Paul: “Interessant idee, maar ik vind stress zo negatief, waarom organiseren we niet zelf een Week van de Bevlogenheid?” Een wild idee in 2016 en drie jaar later organiseren we alweer voor de derde keer de Week van de Bevlogenheid in het AFAS-theater in Leusden. Dit jaar binnen drie weken uitverkocht. Allemaal in het teken van het hogere doel: “In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!”. 

Samen met drijvende kracht Maaike Hoogenboom-Westerbeek en onze groeiende groep ambassadeurs AFAS Software, Effectory, Nationale-Nederlanden, Bas Kodden, Yokogawa, That’sLease, Fit-20, Van Breda Risk & Benefits, InShared, Indutrade, de Clipjesfabriek en vele anderen bouwen we aan meer bevlogenheid in Nederland!

Berd: “zeg Ronald en Paul, prachtig zo’n week, maar we werken 52 weken per jaar aan meer bevlogenheid in Nederland, laten we een platform bouwen waarin iedereen 24/7 kennis en inspiratie kan ophalen en delen”. Dat was de start van een proces waarin we in twee maanden weekvandebevlogenheid.nl samen met Online Bazen hebben neergezet. In mei 2019 zijn we live gegaan.

Wat kun je allemaal verwachten? Veel inspirerende interviews met bevlogen mensen, leuke video’s over bevlogenheid, tips & tricks om jezelf en je werknemers meer bevlogen te maken, interessante blog posts en nog veel meer. 

Help jij mee ons doel te bereiken? Wil jij graag iets betekenen en bijdragen aan onze community? Door jouw verhaal en kennis te delen kun je andere mensen inspireren en jezelf in de spotlights zetten. Wat moet je hiervoor doen? Neem contact op via onze pagina ‘Gastauteur worden‘. 

Samen met ons geloof in het doel en jullie input hopen we een mooie community te vormen rondom Alles over Bevlogenheid!

Met bevlogen groet,

Ronald Warmerdam, Paul van Heeringen en Berd Warmelts

Managing Partners van IMPACT on the Job en initiatiefnemers van de Week van de Bevlogenheid en weekvandebevlogenheid.nl.

Alles over bevlogenheid Waar en hoe vindt u ons

Trots op Onze Ambassadeurs