fbpx

Nationale-Nederlanden verbindt zich aan de Week van de Bevlogenheid

Nationale-Nederlanden Inkomen Collectief heeft zich als partner aan de Week van de Bevlogenheid verbonden. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni is het de Week van de Bevlogenheid 2019. Deze week, die zijn derde editie ingaat, is er aandacht voor activiteiten gericht op het vergroten van bevlogenheid in het Nederlandse bedrijfsleven.

In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots! Dit is de ambitieuze doelstelling van de Week van de Bevlogenheid. Bevlogenheid maakt mensen productiever en innovatiever blijkt uit onderzoek. Mensen voelen zich energiek en vitaal en zijn daardoor langer inzetbaar als werknemer.

Samen werken aan een vitaal en veerkrachtig Nederland

Nationale-Nederlanden Inkomen Collectief wil dé partner voor duurzame inzetbaarheid zijn van werkend en ondernemend Nederland. Werknemers vormen het onderscheidend vermogen en het kapitaal van een organisatie. Daarom werkt Nationale-Nederlanden Inkomen Collectief samen met organisaties aan het vitaal en veerkrachtig houden van hun werknemers.

Bevlogen werknemers zijn productiever

Frank Brinkmans is als Senior Consultant Duurzame Inzetbaarheid bij Nationale-Nederlanden nauw betrokken bij dit thema: ‘Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bevlogen werknemers een positieve houding hebben ten aanzien van werk en de organisatie, zoals arbeidstevredenheid en organisatiebetrokkenheid. Bevlogen medewerkers zorgen bovendien beter voor zich zelf, zijn minder vaak ziek en loyaal aan hun werk(gever). Ze verzetten meer en beter werk en zijn energiek in denken en doen. Zo behalen zij effectiever hun doelstellingen en dragen daarmee meer bij aan het bedrijfsresultaat.’

 

Partnerschap voor Nationale-Nederlanden een logische stap

‘We geloven in het model van bevlogenheid en de handvatten die het biedt om onze eigen werknemers en die van onze klanten anders naar duurzame inzetbaarheid te laten kijken. Het belang is vele malen groter dan ziekte en verzuim in kaart te hebben. Je kunt hiermee je werknemers vitaal en veerkrachtig maken, wat positief bijdraagt aan bevlogenheid en resultaat! Een partnerschap met de Week van de Bevlogenheid zien wij dan ook als een logische stap’.

Bevlogen leiderschap: Dé sleutel tot duurzaam succes

Voor ondernemers, HR-professionals en leidinggevenden is het hoogtepunt van de week, het event op woensdag 19 juni in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. Het thema van het event is ‘Bevlogen leiderschap: Dé sleutel tot duurzaam succes.’Inspirerende sprekers zijn o.a. Esther Vergeer en Bas Kodden. Esther Vergeer behoeft bijna geen introductie, zij is zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis en weet alles over succes, maar zeker ook tegenslag en demotivatie. Haar lessen zijn goed toe te passen op het bedrijfsleven om werknemers enthousiast en gemotiveerd te houden.

Prof. Dr. Bas Kodden is directeur van het Executive MBA program aan Nyenrode Business Universiteit  en geeft zijn visie op leiderschap. Als leiderschapscoach helpt hij leidinggevenden beter te presteren.

Nationale-Nederlanden helpt u graag

We kijken uit naar een week vol bevlogenheid en aandacht voor de inzetbaarheid van werknemers, nu en in de toekomst. Met ons team van specialisten duurzame inzetbaarheid staan wij u graag bij als u vraagstukken heeft over het verkorten en voorkomen van verzuim. Ook als u (nog) geen klant van Nationale-Nederlanden bent. Neem gerust contact met ons op via 070 513 02 22 of duurzameinzetbaarheid@nn.nl. We helpen u graag om uw werknemers vitaal en veerkrachtig te houden.

Over Martine de Troije

Waarom doe je wat je doet? Dat is al meer dan 20 jaar mijn fascinatie. En...ben je je bewust van het feit dat je altijd een keuze hebt? In werk. In je leven. Laat dát nu precies mijn missie zijn als leiderschapscoach. Waar ik mijn werk van gemaakt heb en waar mijn vuurtje van gaat branden. Mijn why!

Bekijk al mijn Artikelen

Reageer op deze blog