Hebben we het gezamenlijke doel voor ogen of draait het om ieders eigen belang? Kennen we elkaar en durven we onszelf open en kwetsbaar op te stellen of zijn we op onze hoede? Komt iedereen de gemaakte afspraken na of komen we telkens met excuses? Zijn we het over de gemaakte doelen en afspraken eens of zeggen we ‘ja’ maar denken en doen we ‘nee’? Gaan we bij problemen met elkaar in gesprek of spelen we mooi weer?

Stel jij jezelf wel eens deze vragen? En begrijp je de waarde van de antwoorden ook? Samenwerken is niet altijd even makkelijk en samen presteren is soms behoorlijk frustrerend.

Wat is er voor nodig om een succesvol team te worden? In deze masterclass leer je hoe je samen een topteam bouwt en wat de zeven geheimen zijn van teams die bevlogen blijven presteren:

 1. Ze hebben een hoger doel waarvoor ze werken
 2. Ze werken aan ambitieuze, inspirerende en meetbare doelstellingen
 3. Ze zijn samengesteld uit bevlogen professionals die elkaar aanvullen
 4. Ze voelen zich verbonden met elkaar en met de doelen
 5. Ze hebben de juiste leidinggevende
 6. Ze weten focus te houden en routines in te bouwen
 7. Ze zijn in staat om zelfdiagnose toe te passen.  

We behandelen het verschil tussen een groep en een team. Wat zijn de kenmerken van een team en van een groep? Je ontdekt wat jouw team nodig heeft om (nóg) succesvoller te zijn. Na deze masterclass heb jij de kennis én praktische tools die je gaan helpen om in elk team – zakelijk, privé of sport – succesvol te zijn. Je begrijpt waarom het fout is gegaan binnen je team of je voorkomt juist dat het fout gaat. En je weet hoe je samen een topteam bouwt en wat er voor nodig is om samen bevlogen te blijven presteren.

We sluiten af met de 48-uurs regel om in je eigen praktijk gelijk échte IMPACT te realiseren.

Na deze Masterclass weet je:

 • Je weet hoe je samen een topteam bouwt
 • Je weet de vijf geheimen van topteams
 • Je weet wat jouw team nodig heeft om een bevlogen topteam te worden
 • Je hebt praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt
 • Je weet wat jij te doen hebt en je hebt er zin in!

Paul van Heeringen. 

Paul van Heeringen is als veelgevraagd spreker en als workshopbegeleider dagelijks bezig met de vraag: Wat is er nodig om teams bevlogen te laten presteren? Wat hem drijft is dat 70% van de teams en hun leidinggevenden veel, relatief eenvoudig te realiseren, potentieel laten liggen. Met een hoger doel, focus op wat echt belangrijk is en de basis voor goede samenwerking op orde maak je al verrassend grote stappen. ‘We halen als BV Nederland niet het beste uit onze teams en de teamleden, vaak met onnodig gedoe en tegenvallende resultaten als gevolg.’ 

Paul is naast managing partner van IMPACT on the Job, spreker, team- en executivecoach tevens de bedenker van de Week van de Bevlogenheid en één van de drijvende krachten achter het online-platform AllesoverBevlogenheid.nl.

Groepsgrootte
Max. 10 personen. Advies is om met minimaal 2 personen van je team te komen om samen aan de slag te gaan en maximale impact te ervaren.

Vorm
Plenair

Trainers
Paul van Heeringen en Ronald Warmerdam

Wanneer
15 oktober en 12 november 2019

Betaalwijze
iDeal

Vragen?
Voor vragen over deze masterclass stuur je een mailtje naar [email protected]

Masterclass Info

Datum
15 oktober en 12 november 2019

Tijd
12:00 – 16:00 (inlooplunch vanaf 12:00)

Prijs 
249,- (excl. btw) per deelnemer

Locatie
Ijsselmeerweg 100-H, 1411 DL, Naarden

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden
Deze training wordt aangeboden door