Hoe creëer je veiligheid en geef je je mensen vertrouwen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen je team het maximale eruit haalt en zelf de leiding neemt? Hoe zorg je ervoor dat je ruimte geeft door kaders te stellen? Hoe zorg je voor een inspirerende richting en ambitieuze doelen waar iedereen met hart en ziel voor gaat?

Stel jij je als leidinggevende deze vragen wel eens? En begrijp je de waarde van de antwoorden?

Leidinggeven kan soms lastig zijn, maar in veel gevallen hoeft dat helemaal niet. In deze masterclass leer je hoe jij als leidinggevende de potentie uit je team haalt en met meer energie betere resultaten scoort. En hoe jij je als leidinggevende kunt focussen op jouw kerntaken en je teamleden zich kunnen focussen op hun taken. 

Deze masterclass zorgt ervoor dat je energiek naar huis gaat met nieuwe kennis en inspiratie over jouw rol als leidinggevende van een topteam. Je leert wanneer het team jou echt nodig heeft, wanneer je moet ingrijpen en loslaten, hoe je je eigen primaire emoties kunt beheersen, die van teamleden herkent, welke leiderschapsstijlen er zijn, wanneer je deze inzet en hoe je effectief  feedback kan geven.

We sluiten af met de 48-uurs regel om in je eigen praktijk gelijk échte IMPACT te realiseren.

Dus na deze Masterclass weet je:

  • Je weet welke leiderschapsstijlen er zijn en hoe je deze het meest effectief toepast
  • Je weet waarom leidinggeven aan professionals het omgekeerde is van opvoeden
  • Je weet hoe je je triggers (angst, ego en te veel aan empathie) beheerst
  • Je leert hoe je van je werknemers bevlogen professionals maakt
  • Je hebt praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt
  • Je weet wat jij te doen hebt en je hebt er zin in!

Paul van Heeringen. 

Paul van Heeringen is als veelgevraagd spreker en als workshopbegeleider dagelijks bezig met de vraag: Wat is er nodig om teams bevlogen te laten presteren? Wat hem drijft is dat 70% van de teams en hun leidinggevenden veel, relatief eenvoudig te realiseren, potentieel laten liggen. Met een hoger doel, focus op wat echt belangrijk is en de basis voor goede samenwerking op orde maak je al verrassend grote stappen. ‘We halen als BV Nederland niet het beste uit onze teams en de teamleden, vaak met onnodig gedoe en tegenvallende resultaten als gevolg.’ 

Paul is naast managing partner van IMPACT on the Job, spreker, team- en executivecoach tevens de bedenker van de Week van de Bevlogenheid en één van de drijvende krachten achter het online-platform AllesoverBevlogenheid.nl.

Groepsgrootte
Max. 10 personen. Advies is om met minimaal 2 personen van je team te komen om samen aan de slag te gaan en maximale impact te ervaren.

Vorm
Plenair

Trainers
Paul van Heeringen, Ronald Warmerdam

Wanneer
30 oktober en 19 november

Betaalwijze
iDeal

Vragen?
Voor vragen over deze masterclass stuur je een mailtje naar [email protected]

Masterclass Info

Datum
30 oktober en 19 november 2019

Tijd
12:00 – 16:00 (inlooplunch vanaf 12:00)

Prijs
249,- (excl. btw) per deelnemer

Locatie
Ijsselmeerweg 100-H, 1411 DL, Naarden

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden
Deze training wordt aangeboden door