fbpx

Het initiatief

het ontstaan

In 2016 ontving IMPACT on the Job een uitnodiging om deel te nemen aan de ‘Week van de Werkstress’. Werkstress is een belangrijk maatschappelijk thema maar het geeft weinig positieve energie. Er werd gelijk een positieve tegenhanger bedacht, namelijk ‘De Week van de Bevlogenheid’.

En wie A roept moet B doen, dus werd de organisatie opgestart. Het startte als een wild idee, maar het is in 4 jaar tijd samen met een groeiende groep van enthousiaste partners, uitgegroeid tot een mooi jaarlijks congres in het AFAS theater in Leusden. Daarnaast is dit inspirerende platform gelanceerd waar men 24/7 en 52 weken per jaar kennis en inspiratie kan opdoen en kan delen.

Dit allemaal in teken van het hogere doel:

In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!

Anno 2020

De beweging is duidelijk in gang gezet, de mensen die geloven in de kracht van bevlogenheid voor succes binnen organisaties wordt steeds groter. In samenwerking met IMPACT on the Job, AFAS, Nationale-Nederlanden, Effectory, D&B Eventmarketing en het NVP-HR netwerk willen we deze olievlek over Nederland alleen nog maar verder uitbreiden.

Dit jaar doen we dat met de Bevlogenheidsboost 2020, de kickstart voor topprestaties, met als hoogtepunt de Dag van de Bevlogenheid op 4 november. 

2021: Bevlogenheidsolievlek next level

Maar we zijn ambitieus en hebben grootse plannen. In 2021 willen we dan echt uitgroeien naar de Week van de Bevlogenheid!

Meerdere dagen, meerdere bedrijven, meerdere branches met elkaar bijeen rondom dit thema in het nieuwe meest innovatieve Experience Centre van Nederland bij AFAS in Leusden.

Een bijdrage leveren

Help jij mee ons doel te bereiken? Wil jij graag inhoudelijk iets betekenen en bijdragen aan ons platform of staat bevlogenheid ook bij jouw organisatie hoog in het vaandel en willen jullie een bijdrage leveren aan onze ambitie richting 2025? Neem dan contact met ons op!

Als je als organisatie ook gelooft dat de maatschappelijke en economische impact op werkend NL enorm is en je actief en enthousiast mee wilt bouwen aan de Bevlogenheidsolievlek, zou jouw organisatie als partner mogelijk goed kunnen aansluiten. Wil je hierover verder van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

De partners van

Alles over bevlogenheid

De ambassadeurs van

Alles over bevlogenheid