fbpx

Het initiatief

het ontstaan

In 2016 ontving IMPACT on the Job een uitnodiging om deel te nemen aan de ‘Week van de Werkstress’. Werkstress is een belangrijk maatschappelijk thema maar het geeft weinig positieve energie. Er werd gelijk een positieve tegenhanger bedacht, namelijk ‘De Week van de Bevlogenheid’.

En wie A roept moet B doen, dus werd de organisatie opgestart. Het startte als een wild idee, maar door een groeiende groep van enthousiaste partners was het wilde idee al snel uitgegroeid tot een jaarlijks bevlogenheidscongres in het AFAS Theater in Leusden. Nu is het een inspirerend platform waar iedere geïnteresseerden 24/7 en 52 weken per jaar kennis en inspiratie op kan doen.

Dit allemaal in teken van het hogere doel:

IN 2028 IS 80% VAN WERKEND NEDERLAND BEVLOGEN EN TROTS!

Events

Vele bezoekers hebben vanaf 2017 hun jaarlijkse portie inspiratie, praktische tips en bevlogenheid ervaren bij de live events in het AFAS Theater. Met top-performers uit de top van het bedrijfsleven, sport, muziek en wetenschap.

In 2020 brachten wij energie in de huiskamer met het online event Dag van de Bevlogenheid. Een kickstart voor topprestaties, vol met interessante topics over bevlogenheid. Lees hier meer over dit event. 

Een bijdrage leveren

Help jij mee ons doel te bereiken? Wil jij graag inhoudelijk iets betekenen en bijdragen aan ons platform of staat bevlogenheid ook bij jouw organisatie hoog in het vaandel en willen jullie een bijdrage leveren aan onze ambitie richting 2028? Neem dan contact met ons op!

Als je als organisatie ook gelooft dat de maatschappelijke en economische impact op werkend NL enorm is en je actief en enthousiast mee wilt bouwen aan de Bevlogenheidsolievlek, zou jouw organisatie als partner mogelijk goed kunnen aansluiten. Wil je hierover verder van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

De partners van

Alles over bevlogenheid

De ambassadeurs van

Alles over bevlogenheid