fbpx

BEVLOGEN LEIDERSCHAP: DÉ SLEUTEL TOT DUURZAAM SUCCES.

Week van de Bevlogenheid Event

Volgend jaar op 18 juni 2020.

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Het Programma De sprekers

13:30 - 14:00
Ontvangst

Week van de Bevlogenheid

Ontvangst

14:00 - 14:05
Start programma door dagvoorzitter Paul van Heeringen.

Paul van Heeringen

Start programma door dagvoorzitter Paul van Heeringen.

Bevlogen ondernemer, spreker en leiderschapscoach bij IMPACT on the Job en tevens mede-initiatiefnemer en drijvende kracht achter de Week van de Bevlogenheid. Paul zorgt voor energie, scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee leidinggevenden zelf aan de slag kunnen.

14:05 - 14:20
Spreker Herman Zondag

Herman Zondag

Spreker Herman Zondag

Herman Zondag is directeur Customer Operations bij AFAS. Hij werkt al 32 jaar en 6 maanden op bevlogen wijze aan de groei van AFAS en haar klanten. Als gastheer van het event en als ambassadeur van de Week van de Bevlogenheid warmt Herman alvast iedereen op voor het middagprogramma. Voor iedereen die Herman kent zal hij dat doen op geheel eigen wijze.

14:30 - 15:00
De aanzuigende werking van een gezamenlijk en inspirerend hoger doel

Fleur Dujardin

De aanzuigende werking van een gezamenlijk en inspirerend hoger doel

Fleur Dujardin is CEO van InShared (‘we all benefit’). De online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. Zij geeft op een bevlogen wijze leiding aan een team van challengers in de financiële wereld. Haar verhaal gaat over de aanzuigende werking van een gezamenlijk en inspirerend hoger doel. Hoe mooi maar ook hoe lastig het is de balans te bewaken tussen de verschillende belangen van alle stakeholders. Fleur vertelt een persoonlijk verhaal over haar ervaringen als directeur van een bedrijf dat is gegroeid van een start up naar een scale up. Wanneer laat je los en wanneer grijp je in? Hoe houd je de club in beweging? Deze onderwerpen en meer komen aan bod in haar presentatie over Bevlogen Leiderschap in de praktijk.

15:10 - 15:40
Topsport met een handicap

Esther Vergeer

Topsport met een handicap

Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Ze is zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en o.a. chef de mission van de Paralympiërs. Esther vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther deelt persoonlijke ervaringen over haar carrière op, naast en na de tennisbaan. Wat is het verhaal achter haar motivatie, discipline en succes en wat kan het bedrijfsleven hiervan leren?

15:40 - 16:15
Pauze

Week van de Bevlogenheid

Pauze

16:15 - 17:00
De kunst van duurzaam presteren

Prof. Dr. Bas Kodden

De kunst van duurzaam presteren

Prof. Dr. Bas Kodden is directeur Executive MBA Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast wordt Bas als leiderschapscoach door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bevlogen leiderschap. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek ‘Word een HELD’ veroverde de #1-positie in de Bestseller Top100. Zijn boek ‘De kunst van duurzaam presteren’ is wederom een bestseller. Zijn meest recente boek is 'Leidinggeven is omgekeerd opvoeden'.

17:00 - 17:15
Verrassende afsluiting

Verrassing

Verrassende afsluiting

Een verrassende afsluiting van het evenement.

17:15 - 18:15
Borrel en Netwerken

Week van de Bevlogenheid

Borrel en Netwerken

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om ervaringen te delen met andere bezoekers.

‘In 2025 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!’

Event Info Waar en hoe vindt u ons

Trots op Onze Ambassadeurs