fbpx

Dit najaar: de Bevlogenheidsboost 2020

De zomer zindert nog even door en op ons va- of staycation adresje laden we op om er begin september weer volop tegenaan te gaan. Toch? Of vraag je je angstvallig af hoe het najaar eruit zal gaan zien?

We kunnen er niet omheen: het thuiswerken, zoom-vergaderen en updaten via Skype legt druk op teams en doelen. Het is een grote uitdaging om in deze bijzondere tijd te blijven presteren. Gelukkig sta je er niet alleen voor… wij gaan je helpen!

Wij geven je een boost!

Dit najaar organiseren we samen met een aantal betrokken partners de Bevlogenheidsboost 2020: een landelijke campagne, waarmee we in 100 dagen tijd de bevlogenheid van teams en medewerkers van BV Nederland verhogen. Onder andere IMPACT on the Job, D&B Eventmarketing, Nationale Nederlanden, AFAS, Effectory en het NVP-HR netwerk dragen bij in de vorm van kennis, ervaring en expertise.

Wat je van ons kunt verwachten?

100 dagen lang delen we online inspiratie en informatie over 10 thema’s die zorgen voor bevlogenheid: Purpose, Psychologische veiligheid, Heldere en inspirerende doelen, Verbondenheid met je team, Trots, Focus & Ritme, Vitaliteit, Beter worden, Persoonlijk Leiderschap en Leiderschap. We laten top-experts uit de wetenschap, topsport en het bedrijfsleven aan het woord in de vorm van blogs, vlogs, podcasts en tips & tricks. Allemaal praktisch en toepasbaar, gericht op organisaties, teams en medewerkers.

MELD JE NU GRATIS AAN en ontvang per thema twee keer een boost in je mailbox.

4 november: Dag van de Bevlogenheid

Zet 4 november alvast in je agenda, want dan vieren we de Dag van de Bevlogenheid. Tijdens een exclusief event steken we graag samen met jou de handen uit de mouwen. We laten je ervaren hoe je de bevlogenheid van je organisatie, jouw team en jezelf verhoogd. Bevlogen mensen zijn namelijk gelukkiger én leveren geld op!

Volg weekvandebevlogenheid.nl op de verschillende social kanalen (LinkedIn en Instagram) voor inspirerende updates en het laatste nieuws!

 

MELD JE NU GRATIS AAN en ontvang per thema twee keer een boost in je mailbox.

Over Alles over bevlogenheid

Welkom op Alles over Bevlogenheid, hét platform voor iedereen die bevlogenheid hoog in het vaandel heeft staan: leidinggevenden, HR-business partners, ondernemers én werknemers.

Bekijk al mijn Artikelen

Reageer op deze blog